Jul 31, 2009, 2:02 PM

Все още те обичам 

  Poetry » Love
565 0 0

Помниш ли как се запознахме?

 

Помниш ли първата ни целувка?

 

Помниш ли как взаимно чувствата си признахме?

 

Помниш ли всичко с милувка?

 

Въпреки че знам, че за мига живееш,

 

аз те приемам такъв, какъвто си,

 

защото знам, че ти можеш да обичаш и да владееш

 

и можеш да сбъднеш всички мои мечти.

 

Зная, че не си идеален,

 

дори и на моменти си вулгарен

 

и отново "мило" ще те наричам,

 

защото все още те обичам!

© Катерина Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??