Oct 5, 2016, 7:41 AM

Все още те обичам 

  Poetry » Love
868 1 1

Все още те обичам, И не го отричам.
Раздялата не  е сбогуване, Не е...
Но вече в тази обич не се вричам, 
че тя река е, и изтекла, и изплакана е...

 

Остана и коритото блестящо
от спомените чисти. От сълзите ми.
Сърцето теб не чакащо е.
Душата помни стъпките ти...

 

Деляхме залъка със теб, но ето ни
така далечни, и проблемни.
Днес поговорихме за вчера, ала утре
отново пак ще бъдем с теб разделни.

 

И на трошички все  ще роним
на спомените топлото сърце.
Но сладък залък с теб не ще намерим,
щом двамата не се нахраним със ръце.

 

В съня ти ще пристигам бяла,
и като пролет в теб ще се роя.
Че съм обичала не съм забравила.
Не си забравил, колко винаги съм твоя.
 

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??