Oct 31, 2008, 10:07 PM

Все още вярвам 

  Poetry
538 0 1
 

Все още ме е страх да ти повярвам.

Все още се боя на сутринта.

Все още със смущение докосвам

на думите ти смисъла в нощта.

 

Сърцето ми ранявано е тежко -

бичувано е с хиляди лъжи.

Но в сивото ни ежедневие човешко,

успях да съхраня аз най-съкровените мечти.

 

Да вярвам в истината и доброто.

Да вярвам, че една любов

би победила лицемерието, злото,

че даден е от Бога благослов.

 

Когато те намеря, да ти дам

най-чистите копнежи на една душа.

Когато те докосвам, да повярваш,

че има смисъл в любовта.

© Марина Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Продължавай да вярваш! Вярата ни крепи!
Random works
: ??:??