Jan 5, 2008, 3:47 PM

Все пак е романтично 

  Poetry » Humour
1740 0 15

Романтиката в моя град се срина.
С времето животът си лети.
На светофарите форсират лято, зиме,
лъскави мадами... и коли.

 

Зове ме планината в стара песен.
Дерета, върхове, скали.
Припкат романтично пролет, есен,
забързани мадами... и кози.

 

Над синьото небе е необятно.
Там има хиляди звездици.
Романтиката нарисува бързо ято
с летящите жени... и птици.

 

Романтично пия водка без мезе
и в миг се появяват Караиби.
В лазурното и топлото море
пасажи от жени... и риби.

 

Папурът пък вирее във блатата.
Кошници са плели наш'те баби.
И романтично карам по-нататък
под квакането на жени... и жаби.

 

Онзи миг не мога да отмина.
Онзи миг първичен да разкрия -
Романтиката в Райската градина -
ябълка... жена... и змия.

© Хухавел Кайлъшки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??