Jan 15, 2019, 6:43 PM

Все си в миналото 

  Poetry » Phylosophy, Free verse, Other
1179 1 2

Тук е агония по една отминала история – 

за неизказаните думи, за пропилените възможности...  
 Уж Тук,  а сме Там – не в бъдещето, а в миналото...  
Не искаме да забравим и да преодолеем,

 ние сме мазохисти, обичаме да ни боли,  

обичаме повече спомените си от колкото ежедневието си...  
Живеем Там, а не Тук или ако е Тук,  то сме пак Там... 

Минало, но не заминало... 
То остава в главите ни, в сърцата ни... 
Ние сме това, което бяхме вчера,  но по-богати или по-бедни...

Ние сме това, благодарение на вчерашния ден!  
Ние сме минало в бъдеще време... 
Там....  
Тук.... 
Все си в миналото...

© Елиана Янева All rights reserved.

Размисли над живота... 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??