Apr 28, 2009, 6:44 PM

Все същата жена съм 

  Poetry » Phylosophy
650 0 2

Минах под дъгата -

полът ми не се смени.

Все същата жена съм,

с чувствени гърди,

закръглени бедра,

с познатите илюзии,

копнежи и мечти.

Все същата любима,

тръпнеща от страст,

потънала в ръцете ти,

отдадена на твойта власт.

Все същата съм майка,

тревожна до полуда

в безсънните си нощи,

понякога в заблуда.

И пак съм същата съпруга,

мърмореща сърдито,

понякога ме чакаш друга,

а мен ми стига и това,

че още ме обичаш, досега...

© Галя Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??