Aug 11, 2009, 11:45 PM

Всеки ден за тебе плача и два пъти в неделя 

  Poetry
1271 0 15

Щастлива съм! Наистина ти казвам!

Сълзи не чакай. В друга  ги търси!

Аз прекалено силна съм и го доказвам!

Не ме мисли! Другите ти бивши утеши!

 

Не идвай във безсънието ми да се ровиш,

не ще намериш и капчица тъга!

Така и не успя да ме отровиш,

с коварното питие на любовта.

 

Прибери и ностните си кърпи,

напълно излишни са за мен!

Те сигурно ще бършат чужди сълзи,

а може би и твоите някой ден.

 

Ти женски плач стотици пъти си чувал

и странно ти е, че не го чуваш и от мен.

На заем само взимал си, не си купувал

и мен за кратко има ме... или не съвсем!

 

Най-после си тръгна! Повярвал в лъжата,

но тази лъжа нищо не променя!

Ти ме мислиш за силна! Но съм толкова жалка

за тебе всеки ден да плача и два пъти в неделя...

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??