Всеки миг
На... (ти знаеш, че е за теб)
(всеки миг си част от мен)
Всяка вечер с мисълта за теб заспивам,
всяка нощ с надежда, че ще те сънувам,
с пухкав облак нежно те завивам,
с поглед във небето бавно те рисувам!
Всяка сутрин сияйно слънцето изгрява,
щом отвориш сънено очи,
всеки ден със нежност ме даряваш,
писма ми пращаш с първите лъчи!
Целувки две със вятъра ще полетят,
крилата с него ще разперят
и дългия си път ще извървят,
отново тебе да намерят!
© Велин All rights reserved.