May 22, 2011, 8:15 PM

Всеки сам избира 

  Poetry » Love
1178 0 13

Начален старт за нас -

в една посока.

Това - до вчера!

Ето, днес

пътуваме в различни.

Но така е -

Животът тук е!

И е Днес!

Показва пътищата ни:

с цветя

са някои от тях.

А всеки

избира сам - да полети,

със плам да търси обичта

или да крета.

И камъни подритвайки в прахта,

с очи отворени

и с сетива

ще търси истинската - Тя!

Намери ли я, ще запази

и две сърца

в едно ще приюти!

А ако Бог решил е -

с обич дълга

то Дом на Любовта ще построи!

 

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??