May 29, 2012, 11:19 AM

Вселена 

  Poetry » East forms
521 0 0

 

 

Вселена

(В) капка боров мед -

аромат на смола и

дъх на мащерка...

   

 

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??