May 20, 2008, 9:42 PM

Всепоглъщащ Универсален Комбинатор 

  Poetry » Phylosophy
766 0 9

Всепоглъщащ Универсален Комбинатор


Комбинирам
Голямо намаление
С пряко допълние

Членувам
В никоя партия
Червената гвардия

Погребвам
Клети надежди
Изписани вежди

Рисувам
Свободна воля
Обичам да споря
Симбиоза
Осмоза
Поза

Организъм
Който се движи
С оптимизъм
По ръба

Изяжда средата
Без следа
Нищо остава
След него
Нищото се задълбочава

Комбинирам
Информация
Получавам
Нова популация

Генерация
След генерация
Нова
Комбинация

Всепоглъщащ
Универсален
Комбинатор


2008
Праз

© Ефр Праз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??