Oct 20, 2021, 3:56 PM

Всички парчета от теб 

  Poetry
290 0 0

Нямам нужда от твоето съчувствие

Прекалено съм зает да се съжалявам
Казваш, че искаш да бъдеш само с мен,

но ще бъдеш по -добре с почти всеки друг
Просто ми дай нещо, за да се почувствам жив и не искам да те разочаровам, но аз съсипвам всичко наоколо

Може да видиш празнотата в очите ми
Знам, че знаеш, че лъжа, когато казвам, че съм добре
Ако ме обичаш, трябва да помислиш два пъти,

защото никой не ме иска

Аз съм загубена кауза и аз имам недостатъци
Така че съм длъжен с дупката в душата ми
Преструвайки се, че съм добре като теб

Всички парчета от теб се вписват перфектно в дупката в сърцето ми
И бих излъгал, ако се опитам да ти кажа, че не си всичко, което искам

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??