Sep 13, 2007, 2:43 PM

Всичко беше лъжа 

  Poetry
642 1 0

О бичам начина, по който ме докосваш!
Б ъди мой без да ме ядосваш!
И скам да бъдеш с мен...
Ч акам те всеки ден!
А ми ако започнем с лъжа...
М ай няма смисъл от тази игра...


Т и може да не разбираш моите думи...
Е динственото, което искам, е никой любовта ни да не погуби!


Б оли ме, когато не си добре...
Е стествено, че те искам в моите ръце!
Б оли ме, когато в очите ти виждам тъга...
Ч акай, хвани се за моята ръка!!!
О бичам те, бебчо!!

...
Докато един ден ти каза край на това,
и тогава сякаш сложи край на света.
Не искам да живея в тази самота,
идва за мен смъртта, щом я няма любовта!!!

© Изгаряща Болка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??