Jul 21, 2007, 11:49 AM

Всичко друго в живота е-БОРБА! 

  Poetry
718 0 19
Не ме заключвай в сърцето си,
не мога въздух така да си поема.
Не ме превръщай в затворница,
на своята душа... Искам свобода!

Не ме дарявай с мълчание,
не мога вечно да мълча...
Устата ми не млъква, приказва й се,
нека поговорим за любов, за нас...

Не ме оставяй сама
в ръцете на самотата и страха.
Искам с теб да вървя,
искам само теб и любовта!

Всичко друго в живота е БОРБА
!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??