Jan 3, 2021, 9:27 PM

Всичко е преходно 

  Poetry » Phylosophy
256 0 2

Твърде повратен върти се света.

Споменът днес не оставя следа. 

Близките хора са вече далечни. 

Чувствата - кратки, за миг, бързотечни.

 

 

Страсти изстиват под сивия свод. 

Тъй преминава самият живот - 

тихо, без ревност, с нелепи лъжи... 

Чезнещи в пясъка морски вълни. 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??