Feb 12, 2020, 7:43 AM

Всичко, което искам 

  Poetry » Other
410 1 0

Никога не съм крил, че винаги съм се опитвал, до деня, в който двата ни свята се сблъскаха.
Затворих очи след това разбрах,

ти си тази, която ми показа как да обичам.

 

Страхувах се да те уведомя,

изглеждаше толкова добре, прекалено добре, за да бъда с теб, но тогава видях погледа ти.


И няма какво да правя.

И това никога няма да свърши,

ще бъдем заедно завинаги.
Времето няма да ми позволи да се променя, винаги ще бъда еднакъв за теб ...

 

Няма какво да правя, за да ти покажа, че те обичам, бих ходил километри, просто те видя.

 

Няма какво да правя,

винаги съм с теб,

щях да ходя с километри,

само да видя усмивката ти.


Няма какво да правя, за да ти покажа, че имам нужда от теб.
Бих ти дал небето и никога няма да плачеш, защото всичко, което искам е да разбереш, че те обичам.

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??