Jun 20, 2007, 6:52 PM

Всичко си ми ти 

  Poetry
653 0 1

Самотно утро -ти не се завърна.
Липсва ми времето, прекарано заедно.
Нищо не е същото, ако ти не си до мен.
Не може ли вечно заедно да сме?
Не искам да търся друг път, по който да вървя.
Не мога да издържа нито ден без теб.
Нека времето поправим и заедно да останем.
"Остани! Дай ми шанс.
Всичко си ми ти.
Не заминавай.
Искам само теб, защото ти си част от мен."

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??