Apr 14, 2011, 3:47 PM

Всичко си ми ти 

  Poetry
1072 0 12

Вода не си

Толкова съм жаден

Храна не си

Толкова съм гладен

Огън не си

А ме гориш

Птица не си

С мен летиш

Усмивка си

Разцъфтявам

Магия си

Оживявам

Ти радост си

Полудявам

Не няма

Да те разгадавам

Да те съхранявам

Ще те раздавам

Обич моя

Там на пътя

До завоя

Там...

На вятъра 

Във воя

И на слънцето 

В лъчите

Цветни да се ни

Мечтите

Луди

Нощите и дните

Всичко си ми ти...

 

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??