Aug 22, 2006, 3:22 PM

Всичко свърши 

  Poetry
854 0 0
Кога и как ме остави
и за моята обич забрави.
Аз сякаш потънах в мрак
и любовта беше ми враг.
Ти така ме наказа,
след като чувствата си показа.
Те вече не бяха онези,
с които ти тъй нежно ме глези.
Сърцето ми се разби,
сякаш пронизано от хиляди стрели.
Беше тъй трудно и жестоко,
че ти така ме нарани дълбоко.
Но не мога вече да те разбера
защо когато любовта и в мен умря,
ти отново се завърна
и искаш пак към теб да се обърна.
Разбери че това е невъзножно,
всичко стана тъй сложно.
Няма я в теб любовта ми,
ти не си вече в ума ми.

© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??