Jan 20, 2009, 12:54 AM

Втора в живота ти 

  Poetry » Love
578 0 2

Искам пак да се губя в ръцете ти,

премаляла от болката сладка!

Да усещам всеки удар на сърцето ти,

да ме целуваш... дори и за кратко!

 

Искам пак да потъна в гласа ти,

опиянена от нежните думи!

Да преплитаме своите пръсти,

да превземеш изцяло ума ми!

 

Искам пак да погледна в очите ти,

сили в тях да намеря!

Изтрий тез сълзи - горчивите,

да не плача, че пак си при нея!

 

Но не искам  "Сбогом!" пак да казваш,

от болка дъх не мога да поема!

В живота ти втора да съм ме наказваш,

час след час... ТЯ от мен те отнема!

 

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много горчи... Много си плакала за някой, който не заслужава такава обич и такива думи... Стига вече...
  • Мила накарай го да забрави за първата и да иска само теб...Няма незаменими хора... Успех
Random works
: ??:??