May 30, 2009, 6:39 AM

Втория ден от "Горещници" 

  Poetry
1562 0 38

 

Устните ти -

втория ден от "Горещници"-

върху рамото ми...

И аз се разстилам -

върху тревата харман...

Вършееш...

Оглеждам се

в жълтите кремъци

на очите ти...

И съм въздушна...

Пчела върху слънчоглед...

 

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??