Jul 26, 2007, 12:56 PM

Вулкан 

  Poetry
520 0 9

Вулкан, изригващ с цветове,
със лава - думите хапливи
и скрити в дъното му страхове -
по малко мъртви, но повече живи.



Вулкан, танцуващ със снага,
облян с понятия лъжовни,
облечен в мъжката си суета,
примамваш ме в мечти греховни.



Вулкан, потръпващ от вълнение,
струят емоции - фонтан могъщ,
красив дори и в своето падение,
отново си си ти - един и същ.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??