Jan 23, 2020, 11:52 AM  

Вяра 

  Poetry » Phylosophy, Other
679 1 0

Вярата във Бога и в доброто...

Едничката надежда са ми те!

Раните в душата ми и злото...

Отдавна излекувах ги, дете!

Недей да позволяваш да те спъват

И ти в живота силен днес бъди!

Когато тежко ти е и съдбата те огъва,

Аз пак до теб ще съм - Помни!

Понякога ще съм уханието на цвете,

А чрез слънцето ще нося топлина!

Във тъмна нощ до теб ще бдя и светя...

Любов ще бъда... нежност, светлина!

Отново в спомена ще ме запазиш

В съня ти ще те навестявам всеки път!

Ако ти липсвам, ще ми се обадиш

И пак за тебе аз ще съм светът!

 

 

 

 

 

© Вероника Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??