Oct 14, 2005, 2:12 AM

Вяра 

  Poetry
710 0 0
             Живей Живот, във който
             във всеки миг да има вяра.
             Вярвай във това което правиш,
             за да може някога, след време
             сам за стореното да не съжаляваш.

             Живей Живота си така
             както само ти го можеш.
             Не изпускай своя шанс да си щастлив,
             не давай шанс на другите
             Живота да ти тъпчат.

             Живей Живота си дори когато
             във всяка секунда има страдание.
             Не се плаши от тежки думи,
             не слушай упреци и заклинания
             дори от тях сърцето да боли.

             Живей Живот във който
             само ти можеш да повярваш.


© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??