Dec 9, 2009, 3:54 PM

Вярвах 

  Poetry » Love
528 0 0

Вярвах, че ще е вечна любовта,
но не е  - уверих се в това.
Отдалечи ни жестоката съдба,
разби на късчета нашите сърца.

В календара добавя се ден след ден,
в който ти не си до мен.
Текат горещи сълзи,
умират моите мечти.

Измина дълго време,
но все още влюбен си в мене.
Но вече не изпитвам същото и аз,
прости ми, моля те, в този час.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??