Jun 12, 2008, 5:29 PM

Вярвам... 

  Poetry
534 0 5
 

Вярвам, но отново се повтаря

моята невежа суета...

Вярвам,

но в душата ми остава

да гризе и смуче съвестта...

Вярвам,

но не мога да направя

всичките онези чудеса,

за които силно се надявах,

че ще ме издигнат над това...

Вярвам избирателно

и смешно,

вярвам

в мои собствени неща...

Осъзнавам

цялата погрешност

на желанията,

мислите,

света...

 

Вярвам,

не защото ми е болно,

а защото искам да летя...

Вярвам,

Боже,

в

Твоята безкрайност,

Но ми трябват

Сила

и

Крила...

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??