Dec 31, 2006, 7:44 PM

Вярвам 

  Poetry
721 0 1
Вярвам в теб.
Вярвам в любовта ти.
Живея в сън.
Твоите чувства са само думи.
Те изпълват душата ми с тъга.
Сърцето ми свило се от мъка е изпълнено с празнота.
Искам да ме стоплиш.
В теб няма топлина.
Ножът на твоето предателство реши съдбата на любовта.
В напразните чувства,
Давиш своите фалшиви думи.
А те пробождат сърцето ми като куршуми.

© Димана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??