Feb 14, 2012, 10:11 AM

Вярвам в моята правота 

  Poetry » Other
556 0 0

                 ВЯРВАМ В МОЯТА ПРАВОТА

 

Вярвам в моята правота,

като на тиха пъстроцветна есен.

Красива, закичена като зора,

превръща думите ми в песен.

 

Вярвам в моите слова

родили се, като семенца красиви.

Вкусили от чистотата на мига

полюшнали се, разцъфтели силни.

 

Вярвам на света

обвил ръцете ми с обич,

като огромна бяла пелина сега

косите посребрени тя ми пази.

 

Вярвам и на деня,

в него цяла се оглеждам.

С хубави слова

минути и часовете му прегръщам.

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??