Oct 12, 2008, 4:37 PM

Вярваш ли? 

  Poetry » Other
778 0 8
Вярваш ли,
в огнедишащи дракони
и в бели, захаросани лъжи?
Аз вярвам,
дори в недостойни принцове
и в несъществуващи мечти.
Вярваш ли,
че утре ни чакат
по-добри дни?
Аз вярвам
и искам доброто
най-накрая да победи.
Вярваш ли
в приятелство вечно
и в дълго чакана любов?
Аз вярвам,
че въпреки всичко ги има
в този труден живот.
Вярваш ли?
Аз ще те науча.
Ще ми помогне обичта.
Вярвай на мен и във нея
и ще погледнеш с други очи
на света.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??