May 1, 2021, 12:18 PM

Вярвах 

  Poetry » Other
328 0 0

Аз вярвах и бях тъй нахъсен

да грабна "кълбото" в ръце.

Животът нелеп и навъсен

ме стъпка с крак и лице.

 

Какво ли не бях му дарил,

направил му бях металит.

Където кат' малък бях скрил

от тати намачкан кибрит.

 

На него написах със жар:

"ПОМНЕТЕ МЕ! АЗ ПАК СЪМ САМ!"

Звездите са моят пожар

и дом са ми, толкова стар.

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??