Вятърът косите гали...
Вятърът на нашия живот.
Навява спомени, безсънни нощи,усмивки
и любов, сълзи, копнежи, благослов.
Вятърът по бузите сълзите бърше!?
И спомени на лист реди...
Напомня как във младост жарка,
копнял си имал си мечти.
Сега тъгата вплела е перото
във косите сиви...
Перото на поет-наивник, на лирик.
Повярвал че доброто съществува.
О, сърце и вятър как ведно се вплели...
В огледалото живот.
© Ангел All rights reserved.