Jun 19, 2008, 11:15 PM

Вятърът ли те отнесе? 

  Poetry » Love
763 0 17

Вятърът ли те отнесе

някъде в безкрая?

Даже и не знам къде си,

кой си - пак не зная...

 

Със апломб превръщаш всичко

в тайнствено вълшебство...

Чудно ли е, че обичам

мисълта за тебе?

 

Ако все пак се завърнеш

нейде от безкрая,

влез в сърцето ми бездънно

без дори да зная...

 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??