Nov 11, 2008, 5:07 PM

Въгленчета 

  Poetry » Phylosophy
927 1 33
Искам да те имам
и за утре.
Искам да се потопя
в жарава.
Вината, нестинарски,
 да прегазя,
но в шепи въгленчета
да запазя.
Та болката изгаряща
да ми напомня,
че най-човешко е
да се греши
и само силната любов
способна е
по най-човешки начин
да прости!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??