11.11.2008 г., 17:07 ч.

Въгленчета 

  Поезия » Философска
931 1 33
Искам да те имам
и за утре.
Искам да се потопя
в жарава.
Вината, нестинарски,
 да прегазя,
но в шепи въгленчета
да запазя.
Та болката изгаряща
да ми напомня,
че най-човешко е
да се греши
и само силната любов
способна е
по най-човешки начин
да прости!

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??