Oct 15, 2021, 12:53 PM

Въжделения 

  Poetry
376 2 1

И ето че доплавахме до мястото

където лодките целунаха брега

и нашите безкрайни въжделения

притихнали, преплетоха сърца.

 

Една любов отложена, подмината.

Животът като миг пропуснат…

Скитахме с надежда да се зърнем

и чувствата отново да възкръснат.

 

Очите срещаха очи искрящи.

На пристана очаквах да те спра.

Но всичките възторжени копнежи

изгаряха като залязващи слънца.

 

Съдбата имаше за нас урок:

Обичаш ли, не чакай! Нямаш време!

Раздавай обич, прегръщай с любов

и не отлагай щастието за незнайно време.

То идва и си тръгва …

Не знае, че не си готов.

 

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??