Oct 5, 2008, 2:59 PM

Въжетата са струни 

  Poetry
729 0 25
 

Въжетата са струни.

Посвири ми.

На тази

тънка болка,

посвири.

И нека

пеперуди

да танцуват.

И нека дъжд

във мене да вали.

 

Въжетата са струни.

Но убиват.

По-нежни са

от твоите ръце.

Обесиха луните

преди мене,

и аз без страх

убивах светове.

 

Въжетата са струни.

На китара.

Най-тъжната,

докосваща плътта.

Строшени са

целувките във Ада.

Изстинала...

във тебе се топя.

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??