В сърцето ми горят пожари...
Там огнена страст се вихри,
която ще те изгори навярно...
Ще рискуваш ли да се опариш?
Ще рискуваш ли да изгориш
в лавата от вулканична страст...?
Или ще се скриеш, ще замълчиш,
и ще избягаш...
И ще си търсиш кошута,
която ще те гледа
с влажни, покорни очи...
А моите очи,
в тях има блясък на дива страст...
Вълчица аз съм и търся своя вълк...
25-01-2019 год.
© МД All rights reserved.