...Вълнение за живот...
Виждам, как бял кон тича развълнувано из небесата
без причини, но със безброй мечти в сърцето...
Вятър преминаващ, подшушна ми в душата
"Бори се със страховете той, защото смело обича...,
а когато се обича пътищата нямат край след края,
и вълнението за живот не стихва, дори когато страда
защото щом се обича слънцето изгрява всеки ден...!"
© Лили Вълчева All rights reserved.