Aug 6, 2008, 1:32 PM

Вълнолом 

  Poetry
623 0 7

ВЪЛНОЛОМ

 

Душата ми е кипнала вълна,

която пътьом дните ми помита.
Не се страхувам аз от тишината -
приятелите в нея ми са скрити.

Душата ми е като океан

от радости и мъки развълнуван...
Тя може да се срещне с
                                          ураган -

и да се бори, и да се целува!

 

 

© Теодор Шамлиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??