Oct 3, 2009, 12:51 PM

Вълшебна нощ... 

  Poetry » Love
657 0 1

ВЪЛШЕБНА НОЩ . . .

 

 

 

 

Вълшебна нощ и звън камбанен.
Звезди блестят, ухае на жасмин.
Сияние и нежен полъх на вятър закачлив.
Една луна омайна - разпръсква нежна светлина.
Една реалност - когато ти си с мен.
Една наслада и луда страст,
изгарящи в света на мойто увлечение.
Поглъщащи очи в безкрайно луда нощ.
Едни копнежи,
две тела преплетени от своята магия,
потъват в нежност от мъгла.

© Танцуваща Скитница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??