Oct 11, 2011, 4:21 PM

Вълшебната река и мост на любовта 

  Poetry » Other
1000 0 4

Ели Зарева

Този мост от спомени живее,
скрил дълбоко в себе си мечти.
Мост на любовта - обичал е и страдал, 
скрил в сърцето си безброй съдби.

Весела Дамянова

Всяка вечер той разказва на реката
как до него спряла любовта
и засадила дърво, цветята
и обрекла го да пази обичта.

Надя Огнянова

А реката го събуждала с целувка, 
буйна, страстна тя била,
от водите ù щом някой пиел, 
влюбвал се, като стрела.

Елена Димова

И не забелязал мостът
как реката блъска се във него с любовта, 
не искал да повярва,
че това е негова съдба.

Розалия Л

Може би така и във живота,
често разминаваме се с любовта. 
Някой като буйна е река дълбока,
другият е като мост, вкопан в земя.


автор: Ели Зарева, Весела Дамянова, Розалия, Надя Огнянова и Елена Димова
26.09.2011

© Ели Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??