Jan 31, 2017, 8:23 PM

Вълшебница 

  Poetry » Love
1618 12 46

Очи изпълнени със доброта.

Поглед топъл, нежнотеменужен.

Душата ти отворена врата.

Дъхът ти сладък, мек и южен.

 

Копнежите ми светли приютяваш,

като във храм изпълнен с красота

с магия цветна ти ги укротяваш

изчезва мигом всяка суета.

 

При теб утеха аз намирам

от всичките неволи и беди.

Себе си отново преоткривам

тъгата стара ти я победи.

 

Вълшебница си малка, тъмнокоса

във моят нов живот изгряла.

В сърцето вечно ще те нося

усмивка тиха в мрака засияла.

 

София

27.01.2017 г.

 

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??