Apr 14, 2023, 8:03 AM

Вълшебница навярно 

  Poetry » Love
136 0 2

     

   Вълшебница навярно

 

Вълшебница навярно съм била

във свят далечен, паралелен.

Лекувала съм мъка и тъга

в живота толкова нетраен.

 

Не са ме оценили, затова

на клада са ме изгорили,

но от искрици малки в пепелта

отново пак съм се родила.

 

И нося нещо древно във кръвта,

която в мене днес пулсира,

дълбоко, тайно в моята душа

то истината търси и намира.

 

Вълшебница навярно съм била

и любовта тогава съм открила –

невероятна, истинска, добра –

във стиховете съм я въплътила.

 

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • mislitel (Георги Каменов), много благодаря! Хубави празници!
  • Тя винаги чака да бъде открита и превръща всеки в поет 😊
    Светъл празник и поздрави от мен.
Random works
: ??:??