Nov 20, 2007, 11:42 AM

Вълшебно утро 

  Poetry » White poetry
1375 0 14

На есенното утро във зениците
светът се прероди в по-нов,
понесе волно с полета на птиците
мелодия за истинска любов!

Оголените клони на дърветата
под снежната постеля се прибраха,
картината не беше вече есенна.
В сърцето на деня надежди спяха.

Снегът покри кафявата тоналност
на път, отдавна остарял
и сякаш начерта посока вярна,
превръщайки света в по-нов и бял!

Наоколо е зимно, но приятно,
по-топло и от августовски дни.
Вълшебно утро, безвъзвратно
във снежна приказка ме потопи!

© Виолета Зашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??