Jun 1, 2008, 12:25 PM

Вълшебство 

  Poetry » Landscape
628 0 8
ВЪЛШЕБСТВО


Изгревът с огнени

пръсти

натюрморти рисува

в небето...

Не мога

и миг да допусна, че....

това не е ВЪЛШЕБСТВО!

© Христина Никилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??