Jan 31, 2008, 8:22 AM

Вълшебство 

  Poetry
720 0 5

Искам да се случи някакво вълшебство -

да се върнат дните на моето детство.

Да отлитна нейде в приказна страна -

там, където няма пари и война.

Да не слушам вечер лоши новини

за убийци страшни, за безпътни дни,

за крадци опасни и за наркотици,

и за некадърни висши политици.

Искам да живея мирно и спокойно

и да се гордея с труда си достойно.

 

Снежана Кръстанова-2002г.

© Снежана Кръстанова-Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??