Aug 25, 2006, 11:48 PM

вълшебство 

  Poetry
827 0 5

 Любовта ни върви, както
                       цвете цъфти,
                неразделна е нашата обич голяма.
                           Потъваме  в страстите, опасни и                                                        плуваме  в преградкити властни,
а целувките нежни
се лутат в зимните преспи!
Щом в очите ме погледна
аз не се сдържах и
по бузата ми бавно стече се
сълза!
Не знам как, но чувствах се
щастлива. Знам какво
накара ме така - беше
любвта!!!

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??