Mar 16, 2008, 8:30 PM

Въпрос 

  Poetry » Love
647 0 5
Поглеждам те... и цялото ми тяло е струна.
Прегръщам те... и паля огън помежду ни.
Целувам те... не знам дали ме има.
Галиш ме... и отива си зимата.
Носиш ме към облаци бели, те ще ни бъдат постеля.
Докосваш ме... със теб съм се сляла.
Не чувствам мен си към теб полетяла.
...........................................................
Не знам какво е станало после...
Мислиш ли, че това е въпроса?

http://www.vbox7.com/play:3404af94

© Таис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??