Dec 6, 2010, 1:51 PM

Въпроси 

  Poetry » Love
1106 0 19


Докосвал ли си някога дъха ми?

Отпивал ли си аромат на ягода?

Усещал ли си с устни шоколада,

или отдавна сладостта му е избягала?

 

Дочувал ли си някога сърцето ми?

А ритъмът му буди ли те нощем?

Римуваш ли насън сълзите ми,

или отдавна са потъпкани по пода?

 

Поглеждал ли си някога в очите ми?

Откривал ли си дъното на Ада?

Останаха ли тайните ни скрити,

или и те са включени в цената?

 

Надничал ли си някога в душата ми?

А в нейната? А в твойта'? А в онази,

която опрощава греховете ни?

Едва ли... ако беше... Бог да пази!

..............................

Без малко да забравя да те питам...

Ти каза ли и колко ме обичаш?

Спри! Не казвай нищо! Пожали я.

Не е виновна тя, че в теб се влюби...


© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??