Mar 24, 2007, 10:22 AM

Въпроси 

  Poetry
679 0 3

       на  Маги
за добротата и търпението...


С какво съм  толкова различен 
от хората, в потока сив? 
За Що тъй много  ме обичаш?   
Забрави ли нрава ми избухлив? 


Какво видя в момчето посивяло, 
обречено на морските вълни? 
Надявам се, отдавна си разбрала: 
вълшебниците  кът са, в наши дни... 
         *      
Въпроси... - много 
Отговори - никак...
         *
Живеем... неразумно
  - стих след стих...
Не чакаме да стане чудо.
Обичта добавя своя щрих...

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ами Маги е като една фея на обичта, но бъди сигурен, че има невероятен усет за човека.
  • със сигурност има за Що
  • Живеем... неразумно
    - стих след стих...
    Не чакаме да стане чудо.
    Обичта добавя своят щрих...
    ...
    Прелест!
Random works
: ??:??